Vuonna 2017 Suomen Kinestetiikkayhdistys ry juhlistaa kinestetiikan 20-vuotista taivalta Suomessa

Yhdistyksen nykyinen puheenjohtaja Virpi Hantikainen aloitti kinestetiikan koulutukset 1997 Turusta. Tänä päivänä koulutuksia pidetään useiden kouluttajien voimin kaikkialla Suomessa.

Kinestetiikan suuren suosion avaintekijöitä ovat sen käytännönläheisyys, toimiva asiakas- ja voimavaralähtöisyys ja luovuuden lisääntyminen hoitotyössä. Tämän voivat vahvistaa ne tuhannet koulutetut sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset ja lukuisat kursseja tilanneet organisaatiot kaikilla hoitoyön alueilla, omaishoitajia ja perheitä unohtamatta. Olemme saavuttaneet paljon näinä vuosina ja paitsi että jatkamme laadukasta koulutustoimintaamme, niin kehitämme sitä edelleen tulevina vuosina.

Merkkivuottamme juhlistamme 2.11.2017 Tampereella pidettävän opintopäivän yhteydessä sekä tulevissa jäsenlehdissämme.

Kannattaa varata opintopäivä jo nyt kalenteriinne. Luvassa on juhlavuoden veroista, laadukasta ohjelmaa luentoineen ja työpajoineen.

Kinestetiikan liikkumista ja toimintoja tukevan asentohoidon pioneeri Esther Klein-Tarolli Sveitsistä tulee pitämään työpajan, kummimme geriatrian professorit Jaakko Valvanne Tampereen yliopistosta ja Eija Lönroos Itä-Suomen yliopistosta ovat mukana opintopäivällä.

 

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeineen ilmestyvät kevään aikana. Löydät ne tietysti kotisivultamme www.kinestetiikka.fi.