LIITY JÄSENEKSI

Tervetuloa Suomen Kinestetiikkayhdistys ry:n jäseneksi

Kinestetiikka tukee hoitotyötä muun muassa vanhus- ja vammaispalveluissa sekä teho-osastoilla. Se auttaa potilaiden ja asiakkaiden toipumisessa, liikkumisessa, omatoimisuudessa ja heidän jokapäiväisen elämänsä hallinnassa. Kinestetiikan avulla voidaan myös helpottaa hoitohenkilökunnan fyysistä ja psyykkistä taakkaa.

Suomen Kinestetiikkayhdistyksen tarkoituksena on edistää kinestetiikan käyttöä ja tuntemusta sosiaali- ja terveydenhuollon eri toimintaympäristöissä.

Tervetuloa Suomen Kinestetiikkayhdistys ry:n jäseneksi

Kun liityt yhdistyksen jäseneksi, autat meitä kehittämään toimintaamme.

Jäsenyytesi on tärkeä kannanotto laadukkaan hoito- ja terapiatyön sekä hoitoa ja hoivaa tarvitsevien ihmisten hyvän elämän puolesta. Jäsenenä annat arvokkaan tukesi yhdistyksen toiminnalle.

Yhdistyksemme
  • järjestää muun muassa opintopäiviä ja koulutustilaisuuksia
  • on esillä erilaisissa valtakunnallisissa seminaareissa ja messuilla
  • luo ja ylläpitää yhteistyötä tätä toimintaa tukeviin järjestöihin
  • pitää yllä yhdistyksen kotisivua
  • kehittää liikkumista ja toimintoja mahdollistavan asentohoidon toteutusta tukevaa materiaalia.

Yhdistyksemme
  • järjestää muun muassa opintopäiviä ja koulutustilaisuuksia
  • on esillä erilaisissa valtakunnallisissa seminaareissa ja messuilla
  • luo ja ylläpitää yhteistyötä tätä toimintaa tukeviin järjestöihin
  • pitää yllä yhdistyksen kotisivua

JÄSENEKSI LIITTYMINEN ON HELPPOA.

Täytä jäsenhakemus verkkosivuillamme, niin otamme sinuun yhteyttä.

TÄYTÄ HAKEMUS

Jäsenmaksu on 30 euroa.

Jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua kaksi kertaa vuodessa järjestettävään yhdistyksen jäsenkokoukseen ja olla vaikuttamassa yhdistyksen toimintaan. Jäsenenä tuet kinestetiikan edistämistä ja tuntemusta.

Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestä, ota yhteyttä toimisto@kinestetiikka.fi