Kinestetiikka aivoverenkiertohäiriökuntoutujan avustamisessa

-koulutuspäivä pidettiin 14.10.2022 Helsingissä, Kivelän seniorikeskuksessa.

Kouluttajina toimivat huippuasiantuntijat, fysioterapeutit Maija Ervast ja Anu Paakkunainen – Anu on myös kinestetiikkakouluttaja. Toiminnallisen päivän aikana osallistujat saivat tietoa AVH-kuntoutujan avustamisen erityispiirteistä ja ideoita avustamiseen.

Moniammatillisen ryhmän osaamisalat täydensivät toisiaan hienosti, ja päivä osoitti, miten tärkeää kuntoutujan kannalta hyvä yhteistyö eri ammattiryhmien välillä on.

Kuvassa vasemmalta edessä: kouluttajat Maija Ervast ja Anu Paakkunainen,Anne-Maria Mäki ja Camilla Hastbacka Vaasan keskussairaalan vaativan kuntoutuksen osastolta, Annika Hautojärvi Kontulan seniorikeskuksesta ja Virpi Hantikainen Suomen Kinestetiikkayhdistyksestä.

Takana vasemmalta: Auli Alapieti Kivelän seniorikeskuksesta, Elina Heinonen Katriinan sairaalasta Vantaalta, Tuulikki Pulkkinen Kustaankartanon seniorikeskuksesta Helsingistä, Minna Kuusela Katriinan sairaalasta Vantaalta ja Heidi Lågas Oulunkylän kuntoutuskeskuksesta Helsingistä.

Kuvagalleriassa on koulutuspäivän opetustilanteita

Klikkaa kuvasta galleria suuremmaksi.Ensi vuonna näitä koulutuspäiviä järjestetään lisää, joten kannattaa seurata koulutustarjontaa yhdistyksen verkkosivuilta ja somesta!