Yhdeksän uutta kinestetiikan tutoria valmistui Oulussa 5.2.2021.

Valmistuminen siirtyi koronatilanteen vuoksi joulukuulta 2020, mutta onneksemme toteutui jo nyt helmikuussa.

Osallistujia oli ikäihmisten palveluista kotihoidosta kuntoutukseen, sosiaali- ja terveydenhuollon oppilaitoksesta sekä teho ja tehovalvontahoidosta.

Uusien tutoreidemme yhteystiedot löytyvät verkkosivultamme.

Kuvassa vasemmalta: sairaanhoitaja Marja-Leena Isosalo, Oulun kaupungin Severinkoti; lähihoitajat Sari Niemelä ja Tuovi Kananen, PPKY Selänne; lähihoitaja Pekka Isosaari, Soite Honkaharjun toimintakeskus Honkavire; fysioterapeutti ja kuntoutuksen opettaja Mervi Kaikkonen, OSAO Kontinkankaan yksikkö; sairaanhoitaja Johanna Basaran, Oulun kaupungin Severinkoti; sairaanhoitaja Maria Kolehmainen, Oulun kaupungin kotihoidon kotikuntoutus; sairaanhoitaja ja ergokorttikouluttaja Marja Klasila, Teho ja tehovalvonta OYS ja fysioterapeutti Anu Arokivi, Kuusamo Humana asumispalvelut Kotikylä Koivu. Edessä kouluttaja Virpi Hantikainen.

Yhdistys onnittelee upeita uusia tutoreita!

Aloitimme koulutuksen kymmenen osallistujan voimin. Suruksemme yksi joukostamme, Johanna Jämsen, menehtyi tapaturmaisesti joulukuussa 2020. Johanna teki hoitotyötä koko sydämellään, aidosti ajatuksella miten tärkeää on olla ihminen ihmiselle.

Olet ajatuksissamme Johanna, sinusta olisi tullut hieno tutori.