Kirsi Myller-Pirinen aloittaa Suomen Kinestetiikkayhdistyksen uutena varapuheenjohtajana kaudella 2020. Kirsi myös edustaa yhdistyksen hallitusta kinestetiikan kehittämistyöryhmässä, jossa hänen vastuualueenaan ovat oppilaitokset.


Kirsi on ammatiltaan terveydenhuollon opettaja ja työskentelee Helsingissä Suomen Diakoniaopistossa, jossa hän aloitti työt vuonna 1989. Hän on ollut Diakoniaopistossa eri tehtävissä: lääkintävoimistelijana, työfysioterapeuttina ja viimeiset 15 vuotta lehtorina. Kirsi opettaa lähihoitajakoulutuksessa sekä terveydenhuollon ammatillisessa lisäkoulutuksessa.

Koulutukseltaan Kirsi on lääkintävoimistelija, erikoislääkintävoimistelija, terveystieteiden maisteri ja fysioterapiaopettaja. Tällä hetkellä Kirsi opiskelee kinestetiikkakouluttajaksi. Hän on käynyt kinestetiikan peruskoulutuksen ja syventävän koulutuksen vuonna 2012 ja valmistunut tutoriksi vuonna 2019.

Kirsi asuu miehensä ja perhoskoiransa kanssa Helsingissä Paloheinässä. Perheeseen kuuluvat myös aikuiset lapset, 25-vuotias tytär ja 23-vuotias poika, jotka ovat jo muuttaneet omilleen. Vapaa-aikana Kirsi liikkuu luonnossa ja golfaa. Kirsi harrastaa myös Italian kulttuuria ja kieltä.