Kinestetiikka-kirja

Kinestetiikkakoulutuksia ei järjestetä enää tänä keväänä koronaepidemian vuoksi. Kinestetiikkaan voi kuitenkin onneksi tutustua myös kirjallisuuden kautta: vuonna 2018 julkaistu Kinestetiikka – Toimintamalli voimavarojen ylläpitämiseen liikkeen avulla on monipuolinen lukupaketti kaikille kinestetiikasta kiinnostuneille. Se antaa hyvän näköalan kinestetiikkaan niille, joille asia on vielä uusi, ja tarjoaa käytännön ideoita niille, jotka jo toteuttavat kinestetiikkaa työssään.

Kirjassa esitellään kinestetiikkaa laajasti eri näkökulmista ja erilaisissa ympäristöissä. Käsitellyksi tulevat esimerkiksi vanhus- ja omaishoitotyö, työ muistisairaiden ja vammaisten parissa, saattohoito sekä akuuttihoitotyö. Tutustu kirjan sisällysluetteloon kustantajan sivuilla.

Kirjan on toimittanut Kinestetiikkayhdistyksen puheenjohtaja Virpi Hantikainen, terveystieteiden tohtori, erikoissairaanhoitaja ja kinestetiikkakouluttaja, ja sen kirjoittajina on moniammatillinen joukko kinestetiikan ja terveydenhuollon ammattilaisia. Lue Virpi Hantikaisen kirjoittama esipuhe kustantajan sivuilla.

Voit tilata kirjan yhdistykseltä hintaan 45 euroa + postikulut*. Samalla tuet yhdistyksen toimintaa. Lähetä tilauksesi osoitteeseen toimistokinestetiikka.fi

* Postikulut laskutetaan toteutuneiden kulujen mukaan, ei lisäkuluja.
Katso esimerkkejä postituskuluista Postin sivuilta.