Keskiviikkona 28.11. julkaistiin ensimmäinen oppikirja kinestetiikasta – ”Kinestetiikka – toimintamalli voimavarojen ylläpitämiseen liikkeen avulla”. Pidimme pienimuotoisen julkaisutilaisuuden lähinnä kirjan kirjoittajien parissa. Tilaisuudessa olivat läsnä: kuvassa takana vasemmalla: Pilvi Tuomola, Anne Haapala, Milla Lavikainen, Pia Byysing, Jaana Ahonen ja Maija Ervasti. Kuvassa edessä vasemmalla: Raimo Lappalainen, Virpi Hantikainen, Marjo Vallius-Hyttinen, Anita Tanttu ja Ulla Hytönen.

Henkilöitä kinestetiikkakirjan julkaisutilaisuudessaHalusimme muistaa kirjan toimittajaa Virpi Hantikaista lahjakortilla Meikkitaiteilija Raili Hulkkoselle ja lahjakortilla Lippupisteeseen. Lahjakortit ojentaa Jaana Ahonen Kinestetiikkayhdistyksestä.

Kustantajan tervehdys Kinestetiikka-kirjan kirjoittajille:

”Sain viime vuoden kesäkuussa Virpi Hantikaiselta viestin siitä, kuinka kinestetiikan oppikirjaa on kyselty jo useita vuosia. Pian sisällyssuunnitelman ja muutaman näytetekstin saatuamme vakuutuimme siitä, että tätä kirjaa tarvitaan. On ilo viedä tämän laadukkaan ja asiakaslähtöisen hoitotyön sanomaa eteenpäin kanssanne. Käsissänne on nyt painovalmis kirja, ja se on aina juhlan arvoinen asia. Kustantajan näkökulmasta työ on kuitenkin vasta puolivälissä. Kirja saa merkityksensä vasta lukijan käsissä – kun se vaikuttaa hänen ajatteluunsa. Ja sitä kautta muuttaa jotain – ehkä pientäkin asiaa – hänen toiminnassaan. Onnea valmiista kirjasta ja lämmin kiitos kaikille kirjoittajille.”

Pirjo Peura
kustannuspäällikkö
PS-kustannus

 

Kirjaa voi tilata yhdistyksemme kautta: marjo.vallius-hyttinen@kinestetiikka.fi. Kun tilaat kirjan yhdistyksemme kautta, tuet samalla yhdistyksen toimintaa ja kinestetiikan valtakunnallista kehittämistä. Kirjan hinta on 45 euroa + postikulut.