Suomen Kinestetiikkayhdistys ry:n puheenjohtaja, terveystieteiden tohtori, kinestetiikkakouluttaja Virpi Hantikainen on palkittu Suomen Valkoisen Ruusun ansioristillä.

Tohtori Virpi Hantikainen opiskeli kinestetiikkakouluttajaksi Sveitsissä vuonna 1998. Kinestetiikan toimintamalli oli tehnyt Hantikaiseen lähtemättömän vaikutuksen ja jo vuonna 1997 hän järjesti Suomeen ensimmäisen kinestetiikan peruskurssin. Silloin sveitsiläinen kouluttaja koulutti suomalaisia hoitajia Hantikaisen tulkatessa.

Hantikainen huomasi koulutuksen vaikuttavuuden ja tarpeen Suomen terveydenhuollossa. Siitä syntyi hänen kutsumuksensa ja elämäntehtävänsä tuoda ja juurruttaa kinestetiikan toimintamalli Suomeen.

Hantikainen on vuonna 2009 perustetun Suomen Kinestetiikkayhdistyksen perustajajäsen ja on toiminut alusta asti yhdistyksen puheenjohtajana. Hän pitää vuosittain lukuisia erilaisia ja eritasoisia kinestetiikan koulutuksia ympäri Suomen, peruskursseista aina tutor- ja kouluttajakoulutuksiin asti.

Virpi Hantikainen on laajasti tunnettu innostavana kouluttajana ja välittömänä, lämpimänä ihmisenä.

Suomen Kinestetiikkayhdistys onnittelee Virpiä kunnianosoituksesta ja kiittää pitkästä ja sitkeästä työstä kinestetiikan hyväksi!


Ansioristiä Virpi Hantikaiselle haki Suomen Kinestetiikkayhdistyksen hallitus muun muassa yllä olevin perusteluin.