• TIETOSUOJASELOSTEET •

TIETOSUOJA-SELOSTEET

GDPR (General Data Protection Regulation)

on EU:n tietosuoja-asetus. Asetuksessa määritellään, millä tavoin yhdistysten tulee käsitellä ja tallentaa henkilötietoja. Asetus koskee kaikkia EU-maita, ja se vahvistaa yksityishenkilöiden omien tietojensa hallintaa. Suomen Kinestetiikkayhdistys ry kerää ja ylläpitää toimintansa edellyttämiä rekistereitä, jotka sisältävät henkilötietoja. Kaikki kerätyt tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Yhdistyksen hallussa olevia henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin, ja tietoja käsittelevillä henkilöillä on salassapitovelvollisuus. Kerättäviä tietoja käytetään vain siihen tarkoitukseen tai sen toiminnan kehittämiseen, joihin ne on kerätty. Tietosuojaselosteet yhteyshenkilöineen löytyvät linkkien kautta tältä sivulta.

Jos sinulla on aiheesta lisää kysyttävää, voit olla yhteydessä rekisteriä koskevissa asioissa:

JAANA AHONEN
jaana.ahonenkinestetiikka.fi