Tervetuloa Suomen Kinestetiikkayhdistys ry:n jäseneksi

Liittymällä yhdistyksen jäseneksi autat meitä kehittämään toimintaamme, jonka tarkoituksena on edistää
kinestetiikan käyttöä ja tuntemusta sosiaali- ja terveydenhuollon eri toimintaympäristöissä. Jäsenyytesi on myös tärkeä kannanotto laadukkaan hoito- ja terapiatyön sekä hoitoa ja hoivaa tarvitsevien hyvän elämän puolesta.
Yhdistyksemme järjestää muun muassa opintopäiviä ja koulutustilaisuuksia, on esillä erilaisissa valtakunnallisissa seminaareissa ja messuilla, luo ja ylläpitää yhteistyötä tätä toimintaa tukeviin järjestöihin, pitää yllä yhdistyksen kotisivua sekä välittää liikkumista ja toimintoja mahdollistavan asentohoidon toteutusta tukevaa materiaalia.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN ON HELPPOA.

Täytä jäsenhakemus verkkosivuillamme niin otamme sinuun yhteyttä.
Voit ottaa yhteytä myös yhdistyksen puheenjohtaja Virpi Hantikaiseen virpi.hantikainen(at)kinestetikka.fi

Jäsenmaksu on 30,00 euroa.

Jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua kaksi kertaa vuodessa järjestettävään yhdistyksen jäsenkokoukseen ja olla vaikuttamassa yhdistyksen toimintaan.
Jäsenenä saat tuntuvan alennuksen osallistumismaksusta yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin

Muita jäsenetuja kehitetään edelleen – esimerkkinä yhdistyksen kotisivun kautta myytävät jäsentuotteet, kuten T-paidat.

Mukana toiminnassamme voit olla myös kannatusjäsenenä (ota yhteyttä info(at)kinestetiikka.fi).